Annuleren en retourneren

U kunt een geplaatste bestelling annuleren door zo snel mogelijk een mail te sturen naar info@mimoes.nl.

Als een bestelling (of een deel daarvan) niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

Stuur mij zo snel mogelijk een mailtje met de mededeling dat u het produkt wilt retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Stuur na dit contact de produkten binnen 14 dagen naar mij op. Doe er een briefje bij met het ordernummer van uw bestelling, het rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort moet worden en de naam van de rekeninghouder.

Het produkt dient uiteraard onbeschadigd en niet gebruikt te zijn en indien van toepassing in de originele verpakking geretourneerd te worden. Zorg dat de produkten netjes en goed verpakt zijn voor verzending.

Na ontvangst van het produkt stuur ik u een mailtje en zal ik het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen terugstorten op uw rekening. U betaalt alleen de kosten voor de retourzending van het produkt. Behalve als u een deel van de bestelling terugstuurt. Dan zijn de verzendkosten van de heenzending ook voor uw rekening.

Speciaal voor u op maat gemaakte bestellingen kunt u niet retourneren.

 

Agenda

Dit voorjaar zal ik deelnemen aan de volgende markten:

24 maart
Museummarkt in het Streekmuseum Krimpenerwaard te Krimpen aan den IJssel

2 juni
Lentemarkt in de Rudolf Steinerschool Prinsenland te Rotterdam

16 juni
SintJansbazaar Vrije school Rotterdam West

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2007 - 2018 MiMoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel