Algemene voorwaarden

Algemeen

Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die MiMoes en koper aangaan, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld bij het betreffende artikel waar de uitzondering voor geldt. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. MiMoes behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen bij de produkten zijn vaste prijzen, in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. U kunt alleen door middel van vooruitbetaling produkten betalen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst in de webwinkel krijgt u automatisch een bevestigingsmail van uw bestelling met de benodigde betalingsgegevens. 
Indien u deze orderbevestiging niet ontvangt heeft u mogelijk een foutief emailadres ingevoerd. Stuur ons in dat geval een email zodat wij het juiste emailadres bij uw bestelling kunnen invoeren. Anders is het niet mogelijk om de bestelling goed af te ronden.
Produkten moeten binnen 7 dagen na het plaatsten van uw bestelling betaald zijn. Zodra u een bestelling geplaatst heeft wordt het bestelde produkt voor u gereserveerd. Indien na 7 dagen nog geen betaling is ontvangen sturen wij u een betalingsherinnering. Indien u niet aan uw betalingsverplichting voldoet zijn wij genoodzaakt uw bestelling te annuleren. Het door u bestelde produkt wordt op dat moment weer vrijgegeven voor andere kopers. U kunt dan dus geen aanspraak meer maken op het door u bestelde produkt.

Verzendkosten, verzending en levering

De verzendkosten bedragen binnen Nederland 3,50. Verzendkosten voor bestellingen uit België bedragen 5,00
Uw aankopen worden door ons goed ingepakt en verzonden met PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade aan of verlies van produkten tijdens het verzenden door PostNL. Mocht dit onverhoopt het geval zijn kunt u daarover een klacht indienen bij PostNL.
Uw bestelling wordt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling aangeboden bij PostNL. Zodra uw bestelling is aangeboden bij PostNL krijgt u van ons een email, zodat u weet wanneer u de bestelling ongeveer thuis kunt verwachten. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan in het bestelformulier onder het kopje ‘eventuele opmerkingen’. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de bestelling op tijd geleverd kan worden.
De gestelde levertijden zijn een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Het is mogelijk om een verschillend factuur- en afleveradres in te voeren in het bestelformulier.
MiMoes is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevuld afleveradres. Het is dan ook van belang dat u de adresgegevens in de orderbevestiging controleert en ons bericht als er fouten in staan. 


Annulering en ruilen

Houdt u er rekening mee dat de kleuren van de artikelen in de werkelijkheid iets af kunnen wijken van de kleuren zoals gezien op uw computerscherm. Heeft u twijfels over een bepaalde kleur van een artikel dat u in de winkel gezien heeft, stuurt u ons dan gerust een mailtje
U kunt een geplaatste bestelling annuleren door een mail te sturen naar info@mimoes.nl.
Als een produkt niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Het produkt dient uiteraard onbeschadigd en niet gebruikt te zijn en indien van toepassing in de originele verpakking geretourneerd te worden. Na ontvangst van het produkt storten wij het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen terug op uw rekening. U betaalt alleen de kosten voor de retourzending van het produkt.

Speciaal voor u op maat gemaakte bestellingen kunt u niet retourneren.

Aansprakelijkheid

Mimoes stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van de produkten. Er staat duidelijk vermeld bij de produkten waarvoor deze gebruikt dienen te worden. Houdt produkten met kraaltjes, pailletjes of andere kleine onderdelen altijd weg van kleine kinderen of gebruik deze alleen onder toezicht.

Privacy
 
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van MiMoes. Uw gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling.Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Mimoes verstrekt dan ook geen persoonsgegevens aan derden Op verzoek zullen wij uw geregistreerde gegevens aan u verzenden. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. 

Klachten


MiMoes streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan wordt MiMoes daar graag van op de hoogte gebracht middels het sturen van een email naar info@mimoes.nl

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal van deze site over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. 


MiMoes

Mirjam Bloodshoofd

Robbensingel 6

3064 LP Rotterdam

010-4421698
info@mimoes.nl

MiMoes in ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer: 62251953

Agenda

Dit voorjaar zal ik deelnemen aan de volgende markten:

24 maart
Museummarkt in het Streekmuseum Krimpenerwaard te Krimpen aan den IJssel

2 juni
Lentemarkt in de Rudolf Steinerschool Prinsenland te Rotterdam

16 juni
SintJansbazaar Vrije school Rotterdam West

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2007 - 2018 MiMoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel